Förberedande

Dagen började på bästa sätt. Min favoritmamma åkte i morsé och köpte färska frallor osv, så vi åt världens godaste frukost! Efter detta körde jag i alla snökaos till Kinna och träffade Liva. Man kan kanske beskriva henne som den som har handledit mig via sändarorganisationen i Borås (Hässlehus). Idag träffades vi i första anledning av att hon läser till fritidledare, och skulle alltså ställa några frågor till mig som en del av hennes skolarbete. Hon är verkligen en härligt stöttande människa, och efter mötet kände jag mig rätt laddad inför förflyttelsen till Frankrike! :)
 
Efter mötet begav jag mig till min fina vän Sara Ahlbäck och vi umgicks bland annat genom att se på "12 years as a slave". Det var kort sagt en mycket givande film. Sara är i övrigt så SJUKT duktig på att måla (på bilden nedanför var det tydligen en uppgift där hon hade 10 min på sig att måla). 
 
Nu under kvällen har jag börat packa så smått och jag känner redan hur svårt det är. I vilket fall som helst har det varit en typisk bra (pensionärs ;) Annikakväll med På Spåret och häng med bla mina syskon Olle och Andrea som är hemma över helgen. 
 
Dagens känslostämmning kan sammanfattas i att jag är nervös, glad, rädd, ledsen och taggad.
 

odyssey.blogg.se

Odyssey = äventyrlig färd Äventyrlig färd = Le Teil 1 år Le Teil 1 år = Odyssey

RSS 2.0