Cykelutflykt

Idag bestämde jag och Malin att vi skulle cykla runt här i landsbygden. Så med picknick i ryggsäcken och efter problem med att pumpa däcken, kunde vi äntligen bege oss iväg. 
Men varken jag eller Malin var överdrivet nöjda över våra sportiga cyklar då vi båda föredrar damcyklar. Dessutom hade jag en cykel som jag kallade "pygmecykeln" eftersom den var så liten att de hade passat en 10-åring. 
 
Först cyklade vi till grannorten orbe och där var det en karneval med "alice i underlandet" tema! Var riktigt mysigt, och extra glad blev jag när jag såg att de bar svenska Husqvarnahängslen (precis som min pappa!).
Efter ett tag begav vi oss mot vårt huvudmål, 1 h iväg med cykel skulle det finnas en liten by som tydligen skall vara väldigt gammal och vacker.
 
Tyvärr såg vi oss ganska snart besegrade. Besegrade av naturens alla backar. Backarna var helt brutala, sega och fruktansvärt långa! Dessutom har det vart 20 grader varmt och vi svettades som bara den.
Så vi bestämde oss för att skippa den gamla by och istället ta en väg mot Arnex. Vi stannade i alla fall till och åt vår picknick.
 
Naturen är verkligen FANTASTISK här. Det syns knappt på bilderna men överallt kan vi se majistätiska berg och gröna ängar.
 
 
 
 
 
 

odyssey.blogg.se

Odyssey = äventyrlig färd Äventyrlig färd = Le Teil 1 år Le Teil 1 år = Odyssey

RSS 2.0