dåligt men bättre

Jag mår äntligen bättre idag! 
Hade svårt att sova inatt igen pga smärtan/illamåendet så stannade hemma från jobbet. Tacksamt nog mår jag ändå bättre än igår, smärtan är "mildare" och illamåendet inte riktigt lika starkt. Idag har jag inte gjort något annat än att sova. Hoppas ni har roligare än vad jag har :)
 
Internetet funkar ännu inte och kommer inte fixas på ett tag då han som skall ordna detta har semester. Därför begav jag mig nu ikväll till arbetet så jag kan ladda upp några filmer från swefilmer.  
 
Jag tror inte jag har nämnt vad jag har gjort tidigare under denna veckan så kan bara berätta lite kort. På tisdagskvällen åkte jag på ett födelsedagsfirande för min vän Melissa. Det var trevligt men tyvärr mådde jag sämre och sämre under kvällens gång. I onsdags åkte jag, Guillaume och 7 unga killar till Montpellier. Det är ju lov denna vecka så då finns det olika aktiviteter att göra för barn & ungdomar. Vi hängde runt lite i staden och sen spelade vi laserdome! Även det var trevligt men kände hur jag mådde sämre och sämre.
 
Från tisdagen
 
 

odyssey.blogg.se

Odyssey = äventyrlig färd Äventyrlig färd = Le Teil 1 år Le Teil 1 år = Odyssey

RSS 2.0