Semester- hos mig

Lördagen den 21 åkte vi med tåg till Le Teil, men vi han även med några timmar i Marseille. Så jag och mamma gav oss ut på en shoppingrunda i denna stad. Det var så härligt att få visa min familj var jag bor, och var min vardag utspelar sig.
 
Under söndagen hade vi det riktigt bra. Började dagen med att sola och ta det lugnt vid Le Teils lilla sjö. På kvällen hämtade Elodie upp oss och så åkte vi till hennes familj för middag. Det var så roligt när de skulle hälsa på min familj med kindpussar och det slutar med att vi alla skrattar åt denna kulturskillnad. A la Frankrike bjöds det på en riktigt god brakmiddag och alla var nöjda och glada.
 
På måndagen var vi i Montelimarstrakterna och shoppade en massa. Vi hade fått låna bil av Elodie så det var tacksamt nog lätt att ta sig runt. På kvällen åt vi jättegod mat på Buffalo Grill!
 
Under tisdagen fick jag och min familj uppleva en av våra livs bästa naturupplevelse. Vi färdade ca 1 h i Ardeches ("mitt" departament) natur med slutdestination orten Vallon pont d'arc. I denna ort ligger ett ställe som kallas pont d'arc och där kan man beskåda en "naturlig" bro. Det var seriöst som att komma till ett paradis och jag ljuger inte när jag säger att vattnet glittrade i verkligheten. 
 
När vi kom fram till min lägenhet hade jag tidigare förberett med att köpa lite välkomstdrink 
 
Hos Elodie som bland annat har små söta sköldpaddor
 
Här ser ni några livsnjutare i Montelimar
 
På Buffalo Grill. Riktigt god mat!
 
 Pont d'arc
 
 
 
 
 
 
 
 Åh vad jag önskar att jag kunde spola tillbaka allting och få uppleva det igen

odyssey.blogg.se

Odyssey = äventyrlig färd Äventyrlig färd = Le Teil 1 år Le Teil 1 år = Odyssey

RSS 2.0